Proficiat, goede mensen


Jef Vermassen in de HadieMicha Show met Micha Marah – Ment-tv – Zondag 15 januari – tussen 21 en 22u

– Dinsdag 3 januari 2023 – Olivia van het advocatenkantoor Walter Damen –


Luc De Mot (links) geroepen tot het voortaan dragen van de titel Eerste Advocaat-Generaal bij het Hof van Beroep Antwerpen-Limburg. Een volle zaal en zijn dochters Stefanie en Julie en vriend des huizes om hem te komen toejuichen.
Vandaag, woensdag 14 december 2022
Hoera, we hebben een nieuwe vijfsterren-procureur-generaal.
Ingrid Godart is voortaan de procureur-generaal van Mons (Bergen).
Ze zal uiteraard ook zetelen in het College van procureurs-generaal.
Een sociëteit die in de praktijk niet veel te zeggen heeft.

Ingrid Godart volgt Ignacio de la Serna op.
Haar mandaat loopt over vijf jaar.

Ingrid is geen onbekende voor de volgers van het Hof van Assisen.
Ze trad er talloze maken op openbaar aanklager.
info 10/12/2022

Zijn eerste boek, zeker niet het laatste.
Omdat ook in Brugge de tijd niet stilstaat, is het vandaag – woensdag 9 november 2022 – de beurt aan onderzoeksrechter Koen Wittouck om 52 jaar te worden. Prosit, Koen!Onze blonde Limburgse assisenadvocate Sara Peeters wordt vandaag, vrijdag 4 november, zowaar 45 jaar en zoiets vergeet de balie niet. Proficiat Sara!Hilde Beeldens, altijd al één van onze mooiste en meest intelligente advocaten aan de balie van Antwerpen, geweest wordt 43. Wat moeilijk te geloven is. We zien al 15 jaar geen verschil.

 Renaat Landuyt, van oudsher de klinische psycholoog op alle Belgische Hoven van Assisen, wordt helaas al 58. Toch proficiat Renaat!


Hanne Schoovaerts

Advocaat bij PAUWELS & PARTNERS

Afgelopen vrijdag (21 oktober 2022) had ik de eer om te zingen op de Plechtige Openingszitting van de balie provincie Antwerpen. Optreden voor mijn eigen beroepsgroep was een nieuwe uitdaging, maar één die ik met plezier aanging.
Bedankt Karolien Van den Berghen en team voor de organisatie,
en Advocatenkantoor Pauwels & Partners voor de mental support!
#balieantwerpenZelfs Xavier Potvin ontsnapt niet aan de systematische veroudering en wordt vandaag alweer 1 jaar ouder!

Vandaag, woensdag 12 oktober, wordt advocate Nadine Maes uit Sint-Niklaas 49 jaar. We hebben Nadine gekend toen ze nog kind was en waren erbij toen ze de eerste van haar vele processen voor het Hof van Assisen pleitte. Proficiat!En vandaag herdenken Media, Justitie, Luik en Lier de geboorte, al zo lang geleden, van Erwin Verhoeven, topjournalist bij Het Laatste Niefs.Vandaag, dinsdag 11 oktober 2022, staat onze Sanne De Clerck op het eerste blad van de meest serieuze gazet van het land.


Vandaag – 10 oktober – wordt de Brugse advocate Virginie Cottyn 39 jaar – De eerste felicitaties kwamen van de haar drie schattige zoontjes. – Virginie was zowat twintigmaal te zien en ook te horen op het Hof van Assisen, vaak aan de zijde van Jef Vermassen. – Ze is de dochter van de vroegere openbare aanklager Jean-Luc Cottyn.

De Antwerpse advocate Lili Verjauw – alom gekend – wordt vandaag 7 oktober … 68 jaar. Proficiat

7 oktober is ook de dag die Kris Luyckx koos om te verjaren: 52 vandaag!

Vandaag, woensdag 12 oktober, wordt advocate Nadine Maes uit Sint-Niklaas 49 jaar. We hebben Nadine gekend toen ze nog kind was en waren erbij toen ze de eerste van haar vele processen voor het Hof van Assisen pleitte. Proficiat!En vandaag herdenken de Media, Justitie, Luik en Lier de geboorte lang geleden van Erwin Verhoeven, topjournalist bij Het Laatste Niefs.

Deze week in HUMO


Advocaat Hans Valkenborg, alom gekend na zijn uitstekend resultaat in megaproces rond de moord op Silvio Aquino, wordt 38, vandaag 12 september 2022.

Vandaag – maandag 5 september – is het de beurt aan Walter Damen om 51 jaar te worden.

Nog een verjaardag: verslaggeefster gerecht Caroline Van den Berghe – het meisje van de televisie – wordt vandaag 53! – zondag 5 september 2022

Advocaat Jos Vander Velpen, advocaat en nog veel meer, wordt vandaag 74! – 4 september 2022