Archief

Uit onze vroegere geschriften – Het bloedend hart van Hans Rieder

26 juni 2022  

“…we blijven achter met tientallen notities over de pleidooien van Eline Delasorte, Julie Vandenbogaerde, Kristiaan Vandenbussche, Hans Rieder, Sven Mary, Tom Deschepper en Liesbet Noens….”

“… Laat op de avond wordt het zelfs in Gent duidelijk dat het niet zou lukken alle advocaten van alle burgerlijke partijen nu nog hun pleidooien te laten houden…” 

“… We hadden al een onvergetelijke eenakter van Hans Rieder mogen meemaken, een glasheldere analyse van Filip Van Hende en zijn Eline Delasorte gehoord en een warme ode aan de vriendschap horen voordragen door een sterke Natalie Aernoudts met haar zwoele stem…”

“..De beknoptheid die de voorzitter had gevraagd, is verzeept tot langdradigheid, saaiheid en herhalingen in overbodigheid…”

“…Hans Rieder heeft het lef te zeggen dat zijn advocatenhart bloedt bij het zien van zo veel advocaten in één-tegen-allen. Frédéric Thiebaut brengt de intellectuele eerlijkheid op de overblijvende vijf confraters voor te stellen om zijn voorbeeld te volgen en om niet meer te pleiten.

…“Alles is duidelijk en al herhaalde malen gezegd. Jammer van onze lange voorbereiding, maar we kunnen er niets meer aan toevoegen…”

“Iedereen is ermee akkoord om het hierbij te laten, goddank…”

VORIGE


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De boeken van Gust Verwerft

"Tempus omnia revelat"
"De tijd onthult alles"